gossip

La 92 de ani, mama lui Sylvester Stallone ridica greutati la sala!


19/08/2014



Jackie Stallone, mama lui Sylvester Stallone, demonstreaza ca este in forma maxima chiar daca are 92 de ani.


 Excentrica Jackie s-a lasat filmata la sala, in timpul unui antrenament de CrossFit. Jackie ridica greutati cu usurinta, manuieste kettle-bell-ul mai ceva ca un profesionist si face indreptari cu bara fara sa schiteze o grimasa.

“Nu-mi mai pierd timpul mergand la toate petrecerile de trei lei de la Hollywood. Am ajuns acum un model pentru oamenii in varsta. Cu cat am imbatranit cu atat am devenit mai populara. Eu le arat starurilor de cinema care au depasit 50 de ani ca batranetea nu trebuie sa fie considerata ca ceva tragic. La Los Angeles toata lumea se teme ca imbatraneste. Eu cred ca a venit timpul ca oamenii in varsta sa fie mereu in prim plan. Daca esti batran nu inseamna ca nu te mai poti misca si ca trebuie sa mergi in scaun cu rotile”, declara Jackie.

De curand, Jackie a vorbit deschis in cadrul unui interviu despre operatiile ei estetice. “Inca mai fac operatii estetice. Cred ca am exagerat pentru ca arat ca si cum as avea mereu nuci in gura. Mi-au injectat prea mult Juvederm, mult prea mult. Cand m-am uitat in oglinda aratam ca un cimpanzeu. Eu nu imi injectez Botox. Nu am nevoie de Botox, nu ma ajuta. Nu am riduri pe frunte, genetic nu le am, iar asta e un lucru pentru care trebuie sa fiu recunoscatoare.”

 

 

gossip