gossip

"Labirintul: Incercarile focului", pe primul loc in box office-ul nord-american


21/09/2015

"Labirintul: Incercarile focului/ Maze Runner: The Scorch Trials", regizat de Wes Ball, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 30,3 milioane de dolari, informeaza Mediafax.

Filmul "Labirintul. Incercarile focului" este cel de-al doilea opus din franciza "Maze Runner", ce are la baza o serie de romane SF extrem de populare in randul adolescentilor si care prezinta aventurile unui grup de tineri, ale caror amintiri sunt sterse, in timp ce incearca sa scape dintr-un univers distopic.

"Black Mass: Afaceri murdare/ Black Mass", un film despre viata mafiotului american de origine irlandeza James "Whitey" Bulger, a debutat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 23,4 milioane de dolari.

Johnny Depp joaca in acest film rolul mafiotului citat, condamnat la inchisoare pe viata pentru crima si santaj. Pentru acest rol si pentru transformarile sale fizice uluitoare, starul hollywoodian a fost laudat de criticii de cinema. (mediafax.ro)

Dupa ce au evadat din labirint, in The Scorch Trials Gladers ajung in mainile dubioase ale oragnizatiei WCKD, care initial ii aruncase in labirintul experiment. Janson, mana dreapta a directorului organizatiei, interpretat de Aiden Gillen (Game of Thrones) ii ia pe Gladers in custodie si duce in Phase 2 a experimentului.

Studiourile 20th Century Fox ne prezinta noul clip "Maze Runner: The Scorch Trials", in care Thomas si Janson se confrunta intr-un interogatoriu care are o singura intrebare. Janson pare prietenos, dar organizatia ii observa adevarata fata.

Dupa cum au demonstrat in primul trailer al filmului, Gladers nu mai au mult pana cand sa evadeze din ghearele WCKD, sa isi incerce sansele mai departe.

Wes Ball este regizorul "Maze Runner: The Scorch Trials", scenariul este scris de T.S. Nowlin. Adaptarea The Scorch Trials este facuta dupa a doua carte a lui James Dashner  din seria "The Maze Runner".

"Maze Runner: The Scorch Trials", produs de 20th Century Fox, va fi lansat in cinematografele 2D, 3D si IMAX pe 11 septembrie 2015, distribuit de Odeon Film.
 

 

gossip