gossip

Lady Gaga, actrita intr-un film regizat de Barbra Streisand


7/10/2015

Lady Gaga si Barbra Streisand sunt bune prietene si dincolo de scena, iar o viitoare colaborare artistica intre cele doua s-ar putea sa nu surprinda prea multe persoane.

In urma cu ceva timp, Barbra Streisand a organizat o petrecere in locuinta ei. Cine au fost invitatii? Lady Gaga si John Travolta cu sotia acestuia, dar si producatorul American Horror Story: Hotel Ryan Murphy.

Vestea colaborarii celor doua a fost data de Travolta. Se pare ca Barbra va regiza o adaptare pentru cinema a musicalului celebru intitulat Gypsy.

Streisand lucreaza de mai multa vreme la acest proiect, iar acum ca si-a gasit si eroina principala, lucrurile nu pot merge decat inainte. Si bine.

Regizoarea a declarat ca o vede pe cantareata Lady Gaga in rolul principal, caci i se potriveste foarte bine. Apoi, Barbra a negat zvonurile.

Si John Travolta ar urma sa faca parte din proiectul ce va aduce pe marile ecrane memoriile dansatoarei Gypsy Rose Lee. Actorul s-ar potrivi in rolul lui Herbie, iar Gaga in rolul lui Louise. Barbra Streisand ar urma sa fie Mama Rose, mama lui Louise.

In afara lui John Travolta care a vorbit despre proiect, Barbra si Lady Gaga s-a abtinut de la comentarii.

 

gossip