gossip

Leonardo DiCaprio revine in cinematografe cu "The Revenant"


21/07/2015

In The Revenant, Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul exploratorului american Hugh Glass care este la un pas de moarte si abandonat de membrii echipei sale.

 

Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul lui Hugh Glass, legendarul explorator american care pleaca intr-o expeditie alaturi de echipa sa.

Totul es transforma intr-o lupta intre viata si moarte, dupa ce este muscat de un urs, pradat si parasit de colegii sai. Hugh Glass trebuie sa-si adune toate puterile pentru a supravietui si pentru a se salva. Cum nu era indeajuns, Glass este tradat si de bunul sau prieten John Fitzgerald (Tom Hardy).

Nici anotimpul nu este de partea sa, caci iarna este extrem de capricioasa si neprietenoasa, mai ales in asemenea conditii. Glass trebuie sa reziste pentru a se salva, dar si pentru a se razbuna.

Alejandro González Iñárritu semneaza regia The Revenant si este si co-scenarist. Alejandro, castigator al unui Academy Award, a mai regizat si Birdman, 21 Grams, Biutiful.

Alaturi de Leonardo DiCaprio in film mai joaca Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter, Paul Anderson. Filmul este inspirat de o intamplare reala.

Leonardo a fost cel care l-a ademenit pe Tom Hardy in acest film, dupa ce l-a pus sa citeasca scenariul. Tom era pregatit sa joace in pelicula Slinter Cell (2017). DiCaprio ar fi trebuit sa-l interpreteze pe Steve Jobs in filmul cu acelasi nume programat sa apara in cinematografe in 2015, dar a refuzat.

Productia 20th Century Fox - The Revenant - este distribuita in cinematografe de Odeon Film si va avea premiera pe 22 ianuarie 2016.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip