gossip

Liam Neeson lupta impotriva naturii in The Grey: La limita supravietuirii


15/06/2012

Unul dintre cei mai reprezantativi actori ai filmelor de actiune, Liam Neeson coordoneaza o confruntare de proportii, om versus natura, in thriller-ul The Grey: La limita supravietuirii, distribuit de catre

Pro Video

pe DVD, in toate magazinele de specialitate, incepand cu 20 iunie.

Liam Neeson lupta impotriva naturii in The Grey: La limita supravietuirii

Regizat de Joe Carnahan (Echipa de soc), filmul impresioneaza printr-o serie de efecte speciale de inalta definitie, actiune din plin, tensiune la cote maxime, dar si multe lectii despre curaj, loialitate si relatia omului cu natura. Actiunea din The Grey: La limita supravietuirii se desfasoara in Alaska, pe un ger cumplit, unde un grup de muncitori de la o uzina petroliera lupta sa supravietuiasca in urma prabusirii avionului cu care trebuiau sa ajunga acasa.

Aflat printre supravietuitorii accidentului aviatic, John Ottway (Liam Neeson), cunoscut drept un vanator nemilos, devine acum liderul grupului care se lupta cu rani grave si vremea necrutatoare, avand la dispozitie doar cateva zile pentru a scapa din iadul inghetat si de o haita de lupi preistorici fiorosi.

Lupta a inceput si pe masura ce salbaticiunile rapun victimele una cate una, sansele de supravituire pentru cei care mai rezista devin din ce in ce mai slabe. In conditiile in care nici vremea nu este deloc prietenoasa, Ottway ramane singura lor speranta de salvare...

Incepand din 20 iunie, DVD-ul The Grey: La limita supravietuirii este distribuit in exclusivitate de Pro Video si poate fi achizitionat din marile centre comerciale, magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, la un pret recomandat de 51.90 RON.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii