gossip

Liam Neeson lupta impotriva naturii in The Grey: La limita supravietuirii


15/06/2012

Unul dintre cei mai reprezantativi actori ai filmelor de actiune, Liam Neeson coordoneaza o confruntare de proportii, om versus natura, in thriller-ul The Grey: La limita supravietuirii, distribuit de catre

Pro Video

pe DVD, in toate magazinele de specialitate, incepand cu 20 iunie.

Liam Neeson lupta impotriva naturii in The Grey: La limita supravietuirii

Regizat de Joe Carnahan (Echipa de soc), filmul impresioneaza printr-o serie de efecte speciale de inalta definitie, actiune din plin, tensiune la cote maxime, dar si multe lectii despre curaj, loialitate si relatia omului cu natura. Actiunea din The Grey: La limita supravietuirii se desfasoara in Alaska, pe un ger cumplit, unde un grup de muncitori de la o uzina petroliera lupta sa supravietuiasca in urma prabusirii avionului cu care trebuiau sa ajunga acasa.

Aflat printre supravietuitorii accidentului aviatic, John Ottway (Liam Neeson), cunoscut drept un vanator nemilos, devine acum liderul grupului care se lupta cu rani grave si vremea necrutatoare, avand la dispozitie doar cateva zile pentru a scapa din iadul inghetat si de o haita de lupi preistorici fiorosi.

Lupta a inceput si pe masura ce salbaticiunile rapun victimele una cate una, sansele de supravituire pentru cei care mai rezista devin din ce in ce mai slabe. In conditiile in care nici vremea nu este deloc prietenoasa, Ottway ramane singura lor speranta de salvare...

Incepand din 20 iunie, DVD-ul The Grey: La limita supravietuirii este distribuit in exclusivitate de Pro Video si poate fi achizitionat din marile centre comerciale, magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, la un pret recomandat de 51.90 RON.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip

 • BEATLES'N'JAZZ – 12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO. BEATLES'N'JAZZ – 12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO.

   The Beatles a fost unul dintre grupurile a cărui muzică a fost cea mai influentă pentru era rock care a urmat Grupul a fost alcătuit din John Lennon (vocal, chitară ritmică), Paul McCartney (vocal, chitară bas),George Harrison (chitară solo) şi Ringo Starr (baterie). Ei au avut ca ţintă generaţiile de tineri rezultate de după al Doilea Război Mondial, în Anglia,SUA, etc.  Fără dubiu, "The Beatles" este unul din cele mai faimoase şi de succes grupuri în istoria muzicii rock, contorizând peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.
   

 • Hai la comedia Chat Chat Chat sa vezi peste ce surprize poti sa dai atunci cand iti cauti sufletul pereche pe chat! Joi, 20 aprilie, la ora 20:00, la Cinema Pro Hai la comedia Chat Chat Chat sa vezi peste ce surprize poti sa dai atunci cand iti cauti sufletul pereche pe chat! Joi, 20 aprilie, la ora 20:00, la Cinema Pro

  Chat Chat Chat – umor in doza concentrata, ritm trepidant, personaje caricaturizate pe care oricine le poate recunoaste cu usurinta in jurul sau si un subiect actual: trecerea de la socializarea clasica in baruri, cafenele, parcuri la socializarea pe internet, si buclucurile care pot rezulta cand lumea virtuala se suprapune peste lumea reala.
   
  Inainte de spectacol faci selfi-uri cu prietenii la cabina foto pusa la dispozitie de Momentos. Dupa spectacol socializezi si faci selfie cu actorii! Primesti, pe loc, pozele tiparite cadou.