gossip

Lionsgate lucreaza la o continuare " The Last Witch Hunter"


22/06/2015

Starul din Furious 7, Vin Diesel, a declarat ca Lionsgate lucreaza deja la o continuare pentru viitorul film  "The Last Witch Hunter".

Vin Diesel a facut anuntul pe pagina sa de Facebook. Producatorii sunt entuziasmati de acest produs, si desi nu au lansat inca filmul, ei lucreaza si la o continuare a acestuia, dorind sa devina o franciza. Una de succes precum Twilight, Hunger Games sau Divergent.
 
" The Last Witch Hunter" va ajunge in cinematografe pe 23 octombrie, iar discutiile arata ca Vin Diesel va juca si in continuarea filmului.
 
Vin Diesel interpreteaza rolul lui Kaulder, un vanator experimentat care trebuie sa se lupte cu vrajitoarele, dar care este blestemat de Regina Vrajitoarelor, printr-o suflare, sa fie nemuritor. In acest fel, Kaulder nu va mai putea fi niciodata alaturi de cei dragi in viata de apoi.
 
Acum, dupa ce a trait si timpuri moderne, el este ultimul ramas dintre cei ca el, iar vrajitoarele vor sa arunce Plaga Neagra pentru ca omenirea sa moara, inclusiv el. Inarmat numai cu o sabie, Kaulder trebuie sa le invinga.
 
Alaturi de Vin Diesel, din distributie mai fac parte Rose Leslie, Ygritte din Game of Thrones, Elijah Wood si Michael Caine.
 
Regia ii apartine lui Breck Eisner, iar scenariul Cory Goodman si Matt Sazama.
 
" The Last Witch Hunter" (actiune, aventura, fantezie) va ajunge pe marile ecrane pe 23 octombrie 2015.

gossip