gossip

Louane Emera, de la Vocea Frantei in "Familia Belier"


29/06/2015

Louane Emera (Anne Peichert pe numele real) este cantareata, atunci cand nu face actorie. A fost la The Voice din Franta, al doilea sezon, unde a ajuns in semifinala, cu Louis Bertignac pe post de antrenor. 

Louane interpreteaza rolul Paulei in "Familia Belier", o familie formata din patru membri, dintre care trei cu deficiente de auz. Paula este singura care aude si este un liant intre familia sa si ceilalti din jur. 
 
Vocea ei minunata, farmecul tineretii si talentul nativ i-au adus acest rol in pelicula. Si in film, Louane vrea sa devina o mare cantareata, la fel ca in realitate.
 
Tanarul care interpreteaza rolul fratelui Paulei in film, Quentin (‪‎LucaGelberg‬) este surd si in realitate. Karin Viard et François Damiens joaca rolul parintilor celor doi. Actorii au luat lectii particulare de la profesorul moldovean Alexei Coica pentru limbajul semnelor. François Damiens a invatat acest limbaj in Belgia cu Fabienne Leunis. Cursurile au durat intre patru si cinci luni de zile, timp in care actorii au studiat in medie patru ore pe zi.
 
Rolul din Familia Belier i-a adus si un premiu Cesar in 2015 pentru cel mai bun debut in actorie. A lansat pe 2 martie albumul de debut "Chambre 1" si a cantat in deschiderea concertului de la Paris, de la inceputul anului, al artistei Jessie J.
 
"Familia Belier" este un film distribuit in cinematografe de Independenta Fil. Program film la CinemaPRO
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip