gossip

Luc Besson lucreaza la "Lucy 2" si "Colombiana 2"


29/06/2015

Luc Besson si partenerul sau Robert Mark Kamen au format impreuna un mini-imperiu lucrand la francize cu filme de actiune. In prezent au doua filme noi in derulare.

Dupa Taken si The Transporter, Luc Besson si Robert Kamen vor lucra impreuna pentru francizele in care eroinele principale sunt femei - Lucy si Colombiana. 
 
Cele doua productii sunt in dezvoltare pentru a doua parte, caci au realizat ca francizele sunt cu adevarat profitabile.
 
Lucy, cu Scarlett Johansson in rolul principal, a avut incasari de 458 milioane de dolari la un buget de film de 40 de milioane, in timp ce Colombiana, cu Zoe Saldana, a fost realizat cam cu aceeasi suma in buget, iar ca incasari au fost 60 de milioane de dolari. 
 
Astfel, s-ar putea specula faptul ca Saldana ar putea reveni si in continuarea filmului Avatar. In prezent filmeaza pentru Star Trek 3.
 
EuroaCorp a lui Besson va lansa mai intai The Lake regizat si de Steven Quale, un film a carei actiune se petrece in mediul acvatic si in care este vorba despre trupele NAVY SEALS care sunt in cautarea aurului nazistilor. Mai este in pregatire si Escobar, inspirat de lordul drogurilor din Columbia, si blockbusterul comic SF, o adaptare, Valerian, cu Dane DeHaan si Cara Delevigne. The Lake va ajunge in cinematografe in iulie  2016.
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip