gossip

Luke Bracey joaca in filmul lui Mel Gibson "Hacksaw Ridge"


27/08/2015

Luke Bracey va juca in noul film al lui Mel Gibson "Hacksaw Ridge" despre al Doilea Razboi Mondial.

Filmul spune povestea lui Desmond Doss, primul individ din istoria Americii care a refuzat sa faca armata si care a primit Medalia de Onoare pentru curaj in Al Doilea Razboi Mondial.

Bracery este un actor in plina ascencensiune. El va juca si fostul rol al lui Keanu Reeves - Johnny Utah din remake-ul Point Break al celor de la Warner Bros/Alcon.

Filmarile "Hacksaw Ridge" se vor desfasura in Australia, pentru inceput. Bracey il va interpreta pe Smitty, un om important din plutonul lui Doss. In timp ce Smitty si Doss par a fi in tabere adverse initial, realitatea razboiului demonstreaza ca ei au mult mai multe in comun decat si-au imaginat.

In film mai joaca Andrew Garfield, Vince Vaughn si Sam Worthington.

Garfield il interpreteaza pe Doss, iar filmul urmeaza istoria din timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial si a soldatilor Infanteriei 307, Divizia 77, Batalionul 1, Compania B care se antreneaza pentru lupta. Povestea incepe in tabara din Sudul Carolinei si prezinta soldatii care se antreneaza pentru a supravietui si pentru lupta cu dusmanii inainte de a ajunge in Japonia, Okinawa.

Filmul este produs de Bill Mechanic si David Permut, co-produs de Terry Benedict si Steve Longi. Robert Schenkkan si Randall Wallace sunt scenaristi.

Luke Bracey a mai jucat in "The Best of Me" cu Michelle Monaghan si James Marsden, si "November Man" cu Pierce Brosnan.

 

gossip