gossip

Madalina Ghenea, goala in filmul "Youth"


31/08/2015

Madalina Ghenea joaca alaturi de Michael Caine, Rachel Weisz si Jane Fonda in filmul lui Paolo Sorrentino "Youth/ La Giovinezza".

Paolo Sorrentino semneaza regia si cenariul pentru "Youth", un film care a fost bine primit la Palme d'Or.

Filmul prezinta povestea a doi vechi prieteni, acum in vacanta la un hotel elegant la poalele Muntilor Alpi. Fred (Michael Caine) este un pensionar fost compozitor si conductor, iar Mick (Harvey Keitel) este un regizor de filme care inca mai lucreaza. Cei doi privesc curiosi vietile copiilor lor, usor confuze, dar si spre relatiile pe care le au cu ei.

In timp ce Mick incearca sa termine scenariul pentru ceea ce el crede ca va fi ultimul sau film important, Fred nu are nicio intentie de a-si relua cariera de compozitor. Este cineva insa care isi doreste cu ardoare sa-l mai vada lucrand....Ei reflecta asupra vietilor lor si cred ca niciodata nu este prea tarziu sa apara o experienta importanta in viata lor. Mick face un rol pentru o mare actrita ce va fi interpretata de Jane Fonda.

Rachel Weisz joaca rolul fiicei lui Fred, care este parasita de sot si vine si ea in vacanta. Madalina Ghenea are o aparitie scurta, dar memorabila. Este Joyce Owens, o Miss Univers, care le suceste mintile lui Fred si Mick. Ea este si cea care apare pe afisul filmului.

Madalina Ghenea a afirmat ca, desi a fost apreciata pentru rol, Michael Caine i-a spus sa nu se mai dezbrace in filme.

Distributia este completata de Paul Dano, Mark Kozelek, Robert Seethaler, Alex Macqueen, Paloma Faith.

"Youth" va avea premiera in Romania pe 20 noiembrie 2015 si va fi distribuit de Independenta Film.
 

gossip