gossip

Madalina Manole s-a sinucis de ziua ei!


14/07/2010

Madalina Manole a murit miercuri dimineata, in ziua in care ar fi implinit varsta de 43 de ani, fiind gasita de ambulanta intr-o balta de sange, cu capul spart. Anchetatorii au gasit langa corpul Madalinei Manole un recipient cu insecticid si un pahar, criminalistii spunand ca cel mai probabil artista a inghitit aceasta substanta.

Madalina Manole s-a sinucis de ziua ei!

Fata cu parul de foc, una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica usoara din tara, a murit in ziua in care ar fi implinit 43 de ani. Ambulanta a fost anuntata la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Madalina Petru, de catre sotul cantaretei, Mircea Petru, care a spus ca artistei i s-a facut rau.

Cea mai apropiata ambulanta a ajuns la ora 6.01 si a gasit-o in stop cardiorespirator, fiindu-i facuta o manevra de resuscitare. Apoi a fost chemat medicul, care a ajuns in trei minute. Madalina Manole a fost gasita langa baie, intr-o balta de sange, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Langa ea a fost gasit un bidon cu o substanta chimica, pe hol mirosind puternic a aceasta substanta.

Potrivit anchetatorilor, Madalina Manole ar fi lasat un mesaj pe telefonul sotului sau. In urma cu trei saptamani, cantareata ar fi avut o tentativa de sinucidere, cu ibuprofen si paracetamol. In locuinta respectiva locuiesc sotul Madalinei si soacra acesteia.

Madalina Manole ar fi implinit azi 43 de ani si avea un baietel in varsta de un an.

Sotul artistei a declarat autoritatilor ca Madalina ar fi luat medicamente, insa pana la efectuarea necropsiei nu poate exista o pronuntare asupra cauzei decesului.

Primele cercetari indica fara dubii ca artista s-a sinucis, unul dintre elemente care confirma aceasta ipoteza este si mesajul pe care cantareata l-a lasat miercuri, in jurul orei 2.00, sotului sau pe telefonul acestuia, in care spunea ca "nu se mai simte frumoasa", afirma sursele citate de Mediafax.

Anchetatorii preleveaza insa probe si audiaza membrii familiei cantaretei pentru a elucida imprejurarile in care s-a produs moartea Madalinei Manole.

Cantareata, compozitoarea si instrumentista Madalina Manole s-a nascut pe 14 iulie 1967, la Valenii de Munte, in judetul Prahova. Madalina Manole era casatorita si avea un copil in varsta de un an.

Dupa ce a studiat chitara, Madalina Manole a inceput sa compuna muzica pe versuri ale unor poeti celebri. A debutat muzical la varsta de 15 ani, la Cenaclul Tineretului prahovean.

Impreuna cu Stefania Ghita a format duetul Alfa si Beta, cu care a participat la spectacolele Cenaclului Flacara. A cantat alaturi de multi artisti consacrati, precum Victor Socaciu, Gheorghe Gheorghiu, Mircea Rusu, Rosu si Negru.

Intre anii 1982 si 1985, Madalina Manole a urmat cursurile Scolii Populare de Arta, la clasa Mihaela Runceanu - Ionel Tudor si a fost angajata la Aeroportul Otopeni pe post de controlor trafic aerian-auxiliar. Dan Stefanica i-a incredintat piesa "Pentru noi nu poate fi alt cer", care figureaza pe coloana sonora a filmului "Nelu", in regia lui Dorin Doroftei. Cu aceasta ocazie, interpreta a jucat si primul rol intr-un film.

In anul 1988, Madalina Manole a participat la Festivalul Mamaia cu piesa "Un om sentimental" compusa de Serban Georgescu, acesta fiind inceputul unei colaborari de succes intre cei doi.

Trei ani mai tarziu a obtinut discul de aur pentru albumul "Fata draga", ce va primi ulterior alte doua discuri de aur, pentru vanzari de peste doua milioane de unitati. Din 1991, incepe o serie de turnee de succes in SUA, Canada, Austria, Belgia, Germania, Franta. In anul 1995, canta la Bucuresti in deschiderea concertului Whigfield, iar un an mai tarziu, in deschiderea concertului sustinut de formatia Los del Rio.

In anul 1997, lanseaza albumul "Lina, lina Madalina", moment in care inregistreaza doua premiere notabile. Astfel, Madalina Manole devine primul nume al muzicii pop romanesti care intra in catalogul unui mare producator muzical international - Polygram Group (prin Zone Records Romania). Cea de-a doua premiera marcata prin acest album este faptul ca Madalina Manole este prima artista de muzica pop care are curajul sa interpreteze folclor autentic, in maniera originala, cu o orchestra de muzica populara condusa de regretatul Dorel Manea. Pe album se regasesc piese de la Maria Tanase, Maria Lataretu, Ileana Sararoiu, Lucretia Ciobanu, Mioara Velicu.

In 1997, a fost infiintata Asociatia Culturala Madalina Manole cu caracter cultural si umanitar. In anul 2000, a obtinut premiul pentru cea mai buna interpreta pop si cea mai buna voce feminina a anului la Premiile Radio Romania si respectiv, Premiile Industriei Muzicale din Romania, iar in 2000, albumul "Dulce de tot" este apreciat cel mai bun album pop de Radio Romania Actualitati.

In luna mai a acestui an, Madalina Manole a lansat cel de-al noualea album al sau - "09 Madalina Manole", la MediaPro Music.

Printre cele mai importante albume din cariera sa se numara "Ei, si ce?" (1993), "Traiesc pentru tine" (1996), "Canta cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).

Anul trecut, in iunie, Madalina Manole a nascut un baietel, rod al relatiei sale cu Mircea Petru, cu care s-a casatorit in toamna aceluiasi an. Madalina Manole a fost casatorita cu regretatul compozitor Serban Georgescu.

Sursa: Mediafax.ro

gossip