gossip

Marcel Iures dubleaza vocea vampirului Vlad, in "Hotel Transylvania 2"


27/10/2015

Actorul Marcel Iures isi imprumuta vocea pentru rolul batranului vampir Vlad, tatal lui Drac, din filmul de animatie "Hotel Transylvania 2", de Genndy Tartakovsky.

 In versiunea dublata a filmului "Hotel Transylvania 2", Claudiu Bleont il intruchipeaza pe Dracula, Matei Tiron, pe Dennis, Tamara Roman, pe Mavis, Cristi Neacsu - Jonathan, Marius Chivu - Frankenstein, Gabriel Costin - Mumia, Lucian Ifrim - Griffin si Gabriel Spahiu - Wayne.

In varianta originala a filmului, vocile personajelor sunt asigurate de Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James. Steve Buscemi, David Spade, Keegan-Michael Key si Fran Drescher.

Actiunea animatiei "Hotel Transylvania 2" are loc la o distanta de sapte ani fata de evenimentele din primul film, timp in care regulile rigide ale lui Dracula au devenit mult mai permisive. Desi initial Drac nu permitea decat monstrilor accesul in hotel, acum portile sunt larg deschise si pentru vizitatorii obisnuiti.

Faptul ca Dennis, la cei 5 ani ai sai, nu dovedeste a avea calitati de vampir, constituie principala temere a lui Drac, iar acest lucru va da tonul noilor aventuri in centrul carora se va afla indragita gasca de monstri. Decizia de a-l supune pe Dennis la o pregatire de tipul "cantonament pentru monstri" ii va crea lui Drac o gramada de neplaceri, cea mai mare fiind pricinuita chiar de tatal sau, Vlad, care nu va reactiona prea bine la aflarea vestii ca stranepotul lui nu este vampir de rasa pura si, in plus, ca oamenii obisnuiti au obtinut acces in Hotel Transylvania.

Hotel Transylvania va avea premiera in cinematografe pe 30 octombrie 2015, distribuit de InterCom Film.

 

gossip