gossip

Marilyn Manson, criticat pentru rolul din "Let Me Make You A Martyr"


17/08/2015

Multimea este suparata pe cantaretul si actorul Marilyn Manson pentru rolul din Let Me Make You A Martyr, unde joaca rolul unui american nativ. Dar el chiar este....

 

Rockerul excentric Marilyn Manson este obisnuit cu controversele, astfel ca nu a fost foarte surprins cand a vazut reactia celor din jur la aflarea rolului din Let Me Make You A Martyr.

In video, Manson apare ca un personaj sociopat, ce poarta ochelari. Cea mai apriga problema a oamenilor este aceea ca de ce un alb ca varul, precum artistul, joaca rolul unui american nativ.

Manson incearca sa linisteasca spiritele mentionand ca are si gene native. El este pe jumatate indian Sioux, dinspre partea mamei, din Muntii Apalasi, Virginia de Vest.

"Pentru acest rol nu a trebuit sa ma schimb prea mult. Doar mi-am ras parul in stil mohawk, il am oricum negru, astfel ca fara ma apropii de personaj. Cred ca, initial, cautau pe cineva cu parul lung si negru", spune artistul.

Filmul spune povestea unei razbunari cerebrale a doi frati adoptati care se indragostesc, si pun la cale un plan de a-l omori pe tatal lor abuziv.

Din distributie mai fac parte Niko Nicotera, Sam Quartin, Mark Boone Junior (Sons of Anarchy), Slaine, William Lee Scott, Michael Potts. Corey Asraf si John Swab semneaza regia si scenariul filmului. "Let Me Make You A Martyr" va fi lansat anul viitor.

 

 

gossip