gossip

Mark Wahlberg si Peter Berg o aduc pe luptatoarea UFC Ronda Rousey in "22 Miles"


8/07/2015

Mark Wahlberg si Peter Berg fac echipa in noul film "22 Miles", un film de actiune in care joaca si Mark.

 

Cei doi sunt acum in negocieri cu cei de la STX Entertainment, un nou studio de filme si televiziune, pentru a produce si lansa filmul de actiune "22 Miles".

Din distributie face parte campioana UFC, devenita si actrita, Ronda Rousey, dar si Iko Uwais, care a aparut si in filmele cu arte martiale The Raid:Redeption si continuarea acestuia. Berg se va ocupa de regie, iar Mark va avea un rol important in pelicula.

Scenariul lui Graham Roland spune povestea unui agent CIA, rol interpretat de Wahlberg, care trebuie sa relationeze cu politia din Indonezia. Impreuna se vor confrunta cu violemnta si un sistem politic corupt. Agentul trebuie sa ajunga cu orice pret din centrul orasului pe un aeroport aflat la 22 mile departare, unde ii asteapta avionul salvator.

Berg va fi producator, alaturi de Mark si Stephen Levinson, iar Roland va fi si producator executiv.

Luptatoarea Rousey si-a facut debutul in lumea filmului in “The Expendables 3″ si mai poate fi vazuta in "Furious 7" si "Entourage".  Sportiva mai are un contrat cu Warner Bros. pentru a juca in adaptarea "The Athena Project", care ar putea deveni o franciza.

 Iko Uwais a lucrat la cele doua parti The Raid, la al doilea fiind antrenor de arte martiale. I-a atras atentia lui JJ Abrams, care l-a distribuit si in “Star Wars: The Force Awakens.”

Iko va mai antrena si actorii din "Blister", viitorul film al lui Gareth Evans.

Filmul "22 Miles" nu are deocamdata o data de lansare.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip