gossip

Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio lucreaza impreuna la "Devil in the White City"


12/08/2015

 "Devil in the White City" este o adaptare dupa cartea lui Erik Larson, din care aflam povestea lui Daniel H.Burnham, unul dintre cei mai prolifici criminali din Chicago din 1893.

Pana acum, fanii l-au putut vedea pe Leonardo DiCaprio in numeroase roluri, diferite unele de celelalte. Aproape toate au emotionat, dar nu i-au adus si Oscarul.

Cel mai recent proiect al sau este The Revenant, care va ajunge in cinematografele de la noi pe 22 ianuarie 2016 (Odeon Film).

Martin Scorsese a mai lucrat cu DiCaprio de-a lungul timpului, si iata ca vor mai colabora pentru a realiza un film cu un subiect controversat. In timp de Martin va regiza, Leo il va interpreta pe HH Holmes.

Filmul  "Devil in the White City" este o adaptare dupa cartea lui Erik Larson si spune povestea unui celebru criminal in serie care a terorizat Chicago World Fair in 1893. Inainte de moartea sa in 1896, Holmes a recunoscut numarul crimelor comise. Sarmul sau l-a ajutat sa aduca multe femei singure, tuinere, la ceea ce el numea The World’s Fair Hotel, eventual cunoscut si drept castelul crimelor. Numarul victimelor sale a variat de la 27 la 200 de atunci.

 "Devil in the White City" va fi dezvoltat alaturi de Paramount Pictures si compania lui Leo. Acum proiectul este in lucru.

Pentru acest rol negativ, actorul va trebui sa isi lase si mustata!

 

 

gossip