gossip

Matt Damon si Ben Affleck aduc in atentie scandalul FIFA


1/07/2015

Prieteni atat in viata reala cat si pe platourile de filmare, Matt Damon şi Ben Affleck vor produce impreuna un film despre scandalul FIFA.

 
Dupa opt zile de negocieri, Warner Bros. a castigat licitatia pentru Houses of Deceit, o carte ce apartine reporterului Ken Besinger (premiat cu Pulitzer) care vorbeste despre rolul lui Chuck Blazer, figura importanta FIFA şi preşedinte al Federaţiei pan-americane de fotbal, in scandalul de coruptie. El a avut acuzatii de mita si evaziune fiscala. Acesta este si unul dintre cele mai mari scandaluri in istoria sportului.
 
Matt Damon si Ben Affleck vor produce filmul prin intermediul casei lor de productie Pearl Street Films, alaturi de Warner Bros.
 
Gavin O’Connor ar putea avea rol de regizor in acest proiect, dar si si co-scenarist alaturi de Anthony Tambakis. Cei doi au mai colaborat pentru drama din 2011 - Warrior, dar si pentru Jane Got a Gun, cand O'Connor si-a oferit serviciile ca western-ul lui Natalie Portamn a pierdut regizorul initial.
 
La film isi vor maia duce aportul, ca producatori - Guymon Casady si Darin Friedman prin Entertainment 360, parte din management 360.
 
In centrul povestii sta Blazer, executiv in fotbal care a devenit, probabil, unul dintre cele mai populare instrumente din sport din SUA. A trecut de la stadiul de fotbalist somer la un post de conducere din FIFA. A fost poreclit si " Domnul 10%" pentru bucatica sa din deal-urile pe care le facea, acestea permitandu-i sa traiasca in lux. Avea un apartament in Trump Towers numai pentru pisicile sale.
 
Echipa mai debate inca daca vor lansa un film, o adaptare pentru serial tv sau o mini-serie. Tratativele se vor incheia in curand.
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip