gossip

Matt Damon si prima poza din viitorul film Jason Bourne


10/09/2015

Filmarile pentru al cincilea film din franciza Bourne au inceput pe 9 septembrie. A fost dezvaluita si prima imagine cu Matt Damon in pielea personajului, dupa o absenta de opt ani.

Bourne revine, spre bucuria fanilor. Au inceput si filmarile pentru cel de-al cincilea film din franciza, iar producatorul Frank Marshall a celebrat acest lucru impartasind lumii o imagine cu Matt Damon pe platourile de filmare. Musculos, fara tricou, fata de lupta, asa este prezentat Matt. Un personaj care nu da inapoi de la nimic, indiferent cat de greu ar fi.

De regie se va ocupa Paul Greengrass, acesta fiind si al treilea film de care el se ocupa dupa Bourne Supremacy si Bourne Ultimatum.

Julia Stiles revine in rolul lui Nicky. Alaturi de ea,  din distributie mai fac parte Tommy Lee Jones si Alicia Vikander. Vincent Cassel va avea rolul negativ in film "un barbat misterios cunoscut sub numele de The Asset, codul pentru asasini.

Celelalte trei filme Bourne in care a jucat Matt Damon au fost lansate in 2002, 2007 - The Bourne Ultimatum si 2012 The Bourne Legacy.

Viitorul film din franciza Bourne va fi distribuit de Ro Image si va avea premiera in cinematografe pe 29 iulie 2016.

  

gossip