gossip

"Maze Runner: The Scorch Trials", trailer 2


28/07/2015

Dupa "The Maze Runner" lansat de 20th Century Fox in 2014, studiourile revin si cu "Maze Runner: The Scorch Trials".

 

Ca si primul film, sequelul este bazat pe cartile lui James Dashner. The Scorch Trials continua exact de acolo unde The Maze Runner s-a oprit.

 Din distributie fac parte Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Will Poulter, Patricia Clarkson, Rosa Salazar, Aidan Gillen si Giancarlo Esposito.

Adaptarea The Scorch Trials este facuta dupa a doua carte a lui James Dashner  din seria "The Maze Runner", ce urmareste povestea lui Thomas si a prietenilor sai care scapa de labirint si sunt pusi intr-o camera in fata a unor noi provocari.
 
Rezolvarea labirintului ar fi trebuit sa fie finalul. Thomas era sigur ca iesirea din labirint insemna libertatea pentru el si ceilalti cunoscuti sub numele de Gladers. Dar nu a fost asa. Nebunia abia acum incepe. Acum nu mai sunt reguli, nu au ajutor de nciiunde. Te descurci sau mori. Gladers au doua saptamani la dispozitie sa treaca de Zona 2 - cea mai afectata zona din lume de foc. De acum, prieteniile vor fi testate, loialitatea la fel. Oamenii se schimba in functie de imprejurari. Supravietuirea lor depinde de distrugerea grupului Gladers.

"Maze Runner: The Scorch Trials", produs de 20th Century Fox, va fi lansat in cinematografele 2D, 3D si IMAX pe 11 septembrie 2015, distribuit de Odeon Film.

 

 

gossip