gossip

Michael B. Jordan, un vampir in "Blood Brothers"


1/09/2015

"Blood Brothers" este cel mai nou film cu vampiri care a atras atentia producatorilor de la Hollywood.

Bazat pe seria de carti comice publicate de Dark Horse Comics si scrise de Mike Gagerman si Andrew Waller, noul film va fi realizat de MGM.

Filmul "Blood Brothers" ii are ca personaje duo-ul de vampiri Nick si Tree, prieteni de o mie de ani. Pe cand erau sa renunte la vechea viata, omenirea se pare ca are nevoie de ei, astfel ca fac din nou echipa pentru o cauza nobila.

Desigur, vor fi unele adaptari in ce priveste personajele din cartile comice, dar rezultatul se anunta a fi spectaculos.

Studiourile MGM au anuntat ca au gasit un lider care sa se potriveasca, starul din Fantastic Four Michael B. Jordan care ar putea interpreta rolul lui Tree.

Filmul Blood Brothers va fi produs de Mike Richardson de la Dark Horse Entertainment, impreuna cu Keith Goldberg, Matt Dines, Adam Rosenberg si Jonathan Glickman. Cel mai recent draft de scenariu a fost produs de Etan Cohen (Man in Black 3).

In prezent se cauta un actor si pentru personajul lui Nick. Vom vedea care va fi acela. Filmul nu are deocamdata o data de lansare, fiind abia la inceput.

 

gossip