gossip

Michael Fassbender ii va da viata lui "Steve Jobs" intr-o noua ecranizare


10/07/2015

Dupa ce l-am vazut pe Steve Jobs in varianta jucata de Ashton Kutcher, Michael Fassbender duce rolul mai departe intr-un nou film regizat de Danny Boyle.

 

Noul "Steve Jobs" vine cu o echipa de profesionisti care nu vor trada asteptarile fanilor. Universal Pictures se ocupa de film, alaturi de regizorul Danny Boyle, ce are in portofoliu filme precum Slumdog Millionaire, Shallow Grave, 28 Days Later si Trainspotting. El s-a ocupat si de regia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

De scenariu s-a ocupat Aaron Sorkin, cel care a creat si The Social Network, A Few Good Men, The Newsroom si The West Wing.

Noul film "Steve Jobs" se bazeaza pe biografia scrisa de Walter Isaacson. Acesta este si co-scenarist.

Rolul lui Steve Jobs ia- fost atribuit lui Michael Fassbender, actor ce a mai jucat si in 12 Years A Slave (pentru care a fost nominalizat la Oscar), Inglorious Basterds, Prometheus and Shame, A Dangerous Method.

Din distributie mai fac parte Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels, Katherine Waterston, Michael Stuhlbarg.

Kate Winslet va juca rolul Joannei Hoffman de la Macintosh, Seth Rogen va fi Steve Wozniak, Jeff Daniels va fi CEO John Sculley, Katherine Waterson va fi fosta iubita a lui Jobs - Chrisann Brennan, iar Michael Stuhlbarg va fi Andy Hertzfeld, unul dintre membrii originali ai echipei de dezvoltare a Apple Macintosh.

Filmul il va portretiza pe Steve Jobs intr-un cadru intim, de la omul simplu la creatorul Steve Jobs, dar se va concentra pe trei lansari cheie ale fondatorului Apple: Mac-urile, compania NeXT si iPod-ul.

"Steve Jobs" va avea premiera in cinematografe pe 11 decembrie 2015, distribuit de RoImage. 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip