gossip

"Monopoly" isi face debutul pe marile ecrane


3/07/2015

Lionsgate si Hasbro Allspark Pictures vor colabora la proiectul Monopoly, film inspirat de celebrul joc.


De scenariu se va ocupa Andrew Niccol (The Truman Show, Gattaca, The Terminal), Lionsgate va finanta filmul pe care Hasbro doreste sa il lansese din 2009 in cinematografe.

"Monopoly" are ca personaj central un baiat din Baltic Avenue care doreste sa se imbogateasca. Filmul se adreseaza tuturor celor care cunosc jocul si l-au jucat.
 

Monopoly a fost jucat de peste 1 miliard de oameni din 114 tari si a fost tradus in peste 47 de limbi diferite. Jocul original a fost lansat in 1903. Pe atunci se numea The Landlord's Game. Fratii Parker au inceput sa se ocupe de vanzarea sa prin 1935, pe strazile din Atlantic City, N.J., Baltic Avenue, Kentucky Avenue, Park Place si Boardwalk. Vindeau pe atunci diferite variante ale jocului.

Hasbro a incercat sa lanseze filmul Monopoly prin 2009. A mai avut o tentativa prin 2013 cu Emmet/Furla si Ridley Scott ca producator, dar proiectul a ramas in faza de dezvoltare.

Lionsgate se focuseaza pe filme pentru tinerii adulti  - The Hunger Games, Divergent. Au in dezvoltare si franciza "Power Rangers" impreuna cu Saban, iar data de lansare stabilita este 13 ianuarie 2017.

Hasbro are in port-productie o versiune live-action de la "Jem and the Holograms" si "Ouija 2", o continuare a filmului horror de anul trecut care a avut un buget extrem de mic.


 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip