gossip

Naomi Watts va juca in filmul lui Colin Trevorrow "Book of Henry"


14/08/2015

Dupa succesul obtinut cu Jurassic World, regizorul Colin Trevorrow se pregateste pentru "Book of Henry", unde Naomi Watts va avea un rol principal.

Jurassic World a primit si o continuare care va avea premiera pe 22 iunie 2018, dar pana atunci regizorul Colin Trevorrow lucreaza la "Book of Henry", un film bazat pe un scenariu original scris de scriitorul Gregg Hurwitz (Tell no lies).

Subiectul filmului este tinut secret, deocamdata, dar anumite surse au aflat ca Naomi Watts va avea un rol principal in acest film.

"Book of Henry are un scenariu minunat care mi-a ramas in minte ani de zile. Ma simt norocos acum ca pot spune povestea mai departe", spune Colin.

Filmarile vor incepe in septembrie, la New York, si va fi unul dintre proiectele care o va tine ocupata pe Naomi. Aceasta va fi prezenta la premiera filmului Demoliton, de Jean Marc Vallee, in care joaca alaturi de Jake Gylenhaal (Sothpaw), care va avea loc la festivalul de Film de la Toronto, pe 10 septembrie 2015.

Naomi mai poate fi vazuta si in About Ray, in care joaca impreuna cu Elle Fanning, film ce va fi lansat pe 18 septembrie anul acesta. Watts isi reia rolul lui Evelyn johnson-Eaton in cele doua filme finale din seria Divergent.
 

gossip