gossip

Nicole Kidman a primit "interzis" la nunta fiicei sale adoptive


6/10/2015

Actrita Nicole Kidman nu a fost invitata sa participe la nunta fiicei sale adoptive, Bella, care s-a casatorit in septembrie cu un consultant IT.

Bella, in varsta de 22 de ani, stilista (make up si coafura), s-a casatorit cu prietenul ei la nici un an de cand s-au cunoscut. Bella si Max Parker au organizat o ceremonie discreta, dar scientologica in Londra.

Tatal ei, Tom Cruise, nu a fost prezent, dar nici mama acesteia Nicole Kidman nu a fost pe lista de invitati. Mai mult, s-a scris in presa ca Nicole nici nu a stiut ca fiica ei adoptiva se marita. Actrita era in Londra, unde urma sa joace in West End.

Se mai aude ca ceremonia a fost organizata astfel incat Cruise sa poata ajunge, caci el se afla in Europa la acea vreme. Neparticiparea sa se datoreaza unor probleme de alta natura, iar daca ar fi aparut s-ar fi iscat niste conflicte. Alte surse sustin ca Tom Cruise s-ar fi aflat acolo, in secret, pentru a le da binecuvantarea sa celor doi miri.

La ceremonia organizata pe stil scientologic au participat prieteni apropiati celor doi. Nici Connor, fratele Bellei, nu a fost prezent la nunta pentru a nu atrage atentia presei asupra evenimentului.

Bella si Max s-au cunoscut la inceputul acestui an, prin intermediul unor prieteni comuni. El nu este scientolog, spre deosebire de tatal si fratele miresei sale.

Nicole si Cruise i-au adoptat pe Bella (Isabella) si pe Connor in 1992, resprectiv 1995, inainte de divortul lor din 2001.

Ambii copii au imbratisat credinta lui Tom in Scientologie, religie care i-a indepartat pe cei doi actori. Biserica Scientologica neaga orice acuzatie adusa de Kidman de-a lungul timpului. Multe sunt explicate in documentarul lui Alex Gibney "Going Clear: Scientology and the Prison of Belief".

Nicole Kidman, 48 de ani, s-a recasatorit cu artistul Keith Urban, impreuna au doua fiice, Sunday, 7 ani, si Faith, 5 ani, si declara ca si ceilalti copii cu Tom sunt prezenti in viata ei.

Bella si Connor

"Bella" Isabella si Connor sunt adepti ai scientologiei

 

gossip