gossip

Nu sunt faimos, dar sunt aroman, din 25 octombrie in cinematografe


18/09/2013

Lungmetrajul care marcheaza debutul lui Toma Enache in regia de film, dar si o premiera in industria cinematografica romaneasca, filmul Nu sunt faimos, dar sunt aroman va ajunge pe marile ecrane din 25 octombrie, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Regizor artistic, actor si poet, Toma Enache realizeaza un proiect cinematografic unic in tara prin dialogurile in exclusivitate in limba aromana, echipa de actori si realizatori formata aproape integral din aromani si printr-o poveste romantata, centrata pe originile poporului aroman.

 

O productie cinematografica independenta, filmul Nu sunt faimos, dar sunt aroman, are un buget de aproximativ 360.000 de euro, finantarea acestuia provenind in totalitate din surse private.

 

Nu sunt faimos, dar sunt aroman (Nu hiu faimos ama hiu arman) este o drama romantica ce descrie calatoria lui Toni Caramusat, un regizor faimos, pornit in cautarea adevarului absolut despre originea neamului sau.

 

Mitul spune ca acest adevar e purtat de Armanamea, ultima descendenta din neamul sau. Toni se intalneste cu fete din intreaga lume, cu speranta ca soarta ii va scoate in cale adevarul si femeia la care viseaza. Le va gasi? si, daca da, cu ce pret?

 
 

Cunoscut indeosebi pentru succesele sale la teatrul radiofonic, Toma Enache  a mai realizat atat piese de teatru in aromana ca „Lali Nida s-ampuliseashti cu stranghilji”, „Tenda” sau „Secta a muljeriloru”, cat si in limba romana: „Pluralul englezesc”, „Richard al III-lea”, „Mincinosul”, „O noapte furtunoasa” sau „Alcesta”.

 

Distribuit de MediaPro Distribution, filmul Nu sunt faimos, dar sunt aroman va avea premiera pe 25 octombrie in cinematografele din toata tara.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip

 • 4 PRIETENI CU UN SINGUR BILET CUMPARAT !
Vin-o cu gasca la CinemaPRO si beneficiezi de super oferta 1+3 ,la comedia anului ,#Selfie69.
4 PRIETENI CU UN SINGUR BILET CUMPARAT ! Vin-o cu gasca la CinemaPRO si beneficiezi de super oferta 1+3 ,la comedia anului ,#Selfie69.

  In fiecare zi la Filmul #SELFIE 69 de la ora 16:30 respectiv 18:45 puteti beneficia de un super pachet promotional : Platesti doar 1 bilet si in schimb primesti 4 .
   
  La rezervarea online se vor rezerva 4 locuri si se va plati 1 singur bilet la achizitionarea acestora.
   
  Biletele se pot achizitiona de la casele de bilete CinemaPRO.
   
   
   
   
   
  Promotia se adreseaza exclusiv grupurilor de 4 persoane  si nu se cumuleaza cu alte reduceri din cadrul cinematografului.

 • „Câini”, unul dintre cele mai asteptate filme de actiune românesti,din 23 septembrie ,in premiera,la CinemaPRO ! „Câini”, unul dintre cele mai asteptate filme de actiune românesti,din 23 septembrie ,in premiera,la CinemaPRO !

  După un debut spectaculos, cu premii la Cannes şi la TIFF, Câini, în regia lui Bogdan Mirică, va rula în cinematografele din România începând din 23 septembrie, distribuit de Transilvania Film. Unul dintre cele mai aşteptate filme româneşti ale anului, Câini va intra pe ecrane însoţit de cronicile laudative din presa locală şi cea internaţională, dar şi de două trofee importante: Premiul criticii – FIPRESCI pentru secţiunea Un Certain Regard, la Festivalul de la Cannes, şi Trofeul Transilvania la Festivalul Internaţional de Film Transilvania.