gossip

"Nunta in Toscana / Toscaanse bruiloft", din 23 octombrie in cinematografe


9/10/2015

Comedia romantica „Nunta in Toscana”, ce va avea premiera in cinematografele noastre pe 23 octombrie 2015, readuce in prim-plan muzica lui André Rieu.

Nunta in Toscana” o are in centrul filmului pe Sanne si petrecerea de nunta pe care o organizeaza. La aceasta nunta, Sanne se intalneste cu cavalerul de onoare, Jeroen, iar spectatorul devine convins ca cei doi se vor casatori la randul lor; totusi, Jeroen, cu toate ca este frumos si bogat, este si un adevarat ticalos: s-a culcat cu aproape toate femeile de la nunta si este mandru ca nu s-a atasat sufleteste de niciuna. Asadar, cum am putea crede ca Sanne, o romantica incurabila, s-ar putea indragosti vreodata de el? Ce schimbare ar putea ea aduce unui barbat dependent de sex, care evita orice relatie sentimentala cu vreo femeie?

Chiar si atunci cand Jeroen se logodeste, inexplicabil, cu cineva, iar Sanne se logodeste – la randul ei - cu un italian temperamental, spectatorul inca se asteapta si isi doreste ca Jeroen si Sanne sa revina la sentimente mai bune si sa se casatoreasca. Scenaristul nu pune prea mult pe jar asteptarea publicului. Dar oare cat timp vor ramane cei doi impreuna, daca s-ar decide sa formeze un cuplu?

Momentele romantice abunda in film, precum frisca de pe torturile de nunta, imaginile de basm si muzica lui André Rieu te fac sa visezi, iar perspectiva ca un cuplu de spectatori romani chiar sa ajunga in Toscana, cu un bilet la film, fac din aceasta productie o premiera mult-asteptata.

„Nunta in Toscana” e distribuit in Romania de Taylor Projects, care a mai adus anul acesta in Romania „Amazonia” 3D.

Productia olandeza „Nunta in Toscana” a rulat timp de opt saptamani in cinematografele din Olanda, surclasand la box office blockbustere hollywoodiene. In saptamana premierei, „Nunta in Toscana” a avut incasari mai mari decat „The Wolf of Wall Street, in a doua saptamana a surclasat „American Hustler”, iar in a treia „Monuments Men” si „Lego Movie”, conform boxofficenl.net. Astfel, in primele trei saptamani, a fost No. 1 in box office-ul olandez. „Nunta in Toscana” a mai fost distribuit cu succes in Ungaria si Coreea de Sud, Romania fiind a cincea tara in care este adus filmul.

Lansarea filmului „Nunta in Toscana” vine in Romania cu un premiu de vis – un weekend pentru doi chiar in Toscana. Astfel, un bilet cumparat la film in prima luna de la premiera, va aduce unui norocos castigator, prin tragere la sorti, o excursie pentru doua persoane chiar pe meleagurile din centrul Italiei. Detalii pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/taylorprojectsromania

 

 

gossip