gossip

O noua reprezentatie "Prenumele",Joi 9 Februarie,Ora 20:00,la Cinema Pro.


24/11/2016

Incepem saptamana cu o veste buna: Prenumele se intoarce :) .Ne vedem pe 9 Februarie  la Cinema Pro pentru o noua intalnire cu Mihai Calin, Leonid Doni, Mirela Oprisor, Raluca Aprodu si Claudiu Bleont. 
 
 
Vincent (Mihai Călin), un agent imobiliar de succes şi în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou (Mirela Oprişor) şi cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonţ), profesor la universitate.
Soţia sa Anna (Raluca Aprodu), specialistă în modă, şi prietenul acestora din copilărie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, îl însoţesc. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanşează o cascadă de situaţii comice neprevăzute şi dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.
 
Le Prenom” este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată şi pentru marile ecrane, primind 5 nominalizări la premiile César în 2013.
 
 
Biletele pentru reprezentatia " Prenumele " de pe 9 Februarie se gasesc la casa de bilete a CinemaPRO si online pe www.eventim.ro

gossip