gossip

"Pacific Rim 2", "Perfect Pitch 3" au primit date de lansare


30/09/2015

Universal Pictures a facut publice datele de lansare in cinematografe a viitoarelor sale productii.

Cei de la Universal au scos, momentan, din calendarul de lansari "Pacific Rim 2", dar insista ca vor sa faca o continuare pentru productia cu roboti versus monstri.

Probleme de ordin financiar au condus spre aceasta decizie, insa asigura fanii ca vor avea parte de o continuare asa cum se cuvine filmului.

Guillermo del Toro a mentionat si el ca inca mai lucreaza la scenariul Pacific Rim 2. Primul film a fost lansat initial de Legendary impreuna cu Warner Bros. O noua data pentru aceasta productie nu a fost numita.

Guillermo del Toro regizeaza si "Crimson Peak" ceva fi lansat in cinematografe oe 16 octombrie 2015. Din distributie fac parte Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam si Jim Beaver.

"Pitch Perfect 3" de la Universal nu va mai fi lansat pe 21 iulie 2017 cum fusese anuntat, ci pe 4 august 2017.  Filmul este o adaptare dupa cartea lui Mickey Rapkin “Pitch Perfect: The Quest for Collegiate A Cappella Glory".
 
Actori precum Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Ester Dean, Hana Mae Lee, Alexis Knapp si Elizabeth Banks au facut parte din distributia filmelor.
 

gossip