gossip

Paul Rudd, Rachel McAdams si Jeff Bridges isi imprumuta vocile pentru "The Little Prince"


27/07/2015

 Micului Print/The Little Prince, o adaptare animata dupa cartea cu acelasi nume a lui Antoine de Saint-Exupery  va ajunge in cinematografe pe 13 noiembrie 2015.

 

"The Little Prince" este prima adaptare dupa cartea cu acelasi nume a lui Antoine de Saint-Exupery.

In centrul atentiei este The Little Girl (vocea lui Mackenzie Foy) care este pregatita de mama sa (Rachel McAdams) pentru viata in care traiesc. Aceasta este oarecum perturbata de inimosul vecin, Aviatorul (Jeff Bridges).

Acesta il introduce pe noul sau prieten intr-o lume in care totul este posibil. O lume in care el insusi a fost initiat, in urma cu multi ani, de Micul Print (Riley Osborne).

De aici incepe aventura fetitei in propria ei imaginatie, si in universul Micului Print, in care ea invata ca cele mai importante in viata sunt legaturile intre oameni si esentialul poate fi vazut cu ajutorul dragostei. Aviatorul are multe povesti de impartasit.

Scenariul la "The Little Prince" este semnat de Irena Brignull si Bob Persichetti. Din distributie fac parte  Rachel McAdams, Paul Rudd, James Franco, Mackenzie Foy, Marion Cotillard, Jeff Bridges, Benicio Del Toro, Paul Giamatti, Ricky Gervais, Albert Brooks, Riley Osborne, Marcel Bridges.

"The Little Prince", produs de Onyx Films si distribuit in Romania de InterCom Film, va avea premiera in cinematografe pe data de 13 noiembrie 2015.

 

gossip