gossip

Pentru "Adam Jones", Bradley Cooper a luat lectii de la Gordon Ramsay


20/07/2015

Pelicula "Adam Jones" este o comedie ce il pune pe Bradley Cooper in postura de Chef de renume care si-a distrus cariera din cauza viciilor.

 

"Adam Jones" il prezinta pe Bradley Cooper in postura de Chef, un rol similar celui jucat in Kitchen Confidential (2005).

Chef Adam Jones si-a distrus frumusete de cariera cu droguri si comportament de diva. Dupa ce isi revine, vrea sa o ia de la capat si ajunge in Londra determinat sa nu mai dea gres. Visul sau cel mare este acela de a avea un restaurant de 3 stele Michelin.

Pe acest drum este insotit si de sotia sa Helene (Sienna Miller).

Alaturi de ei in film mai apar Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey), Alicia Vikander (Ex Machine), Lily James, Uma Thurman, Emma Thompson, Omar Sy, Sam Keeley, Sarah Greene.

Regia este semnata de John Wells (serialul ER, Shameless, The FBI Files), iar Steven Knight semneaza scenariul dupa o poveste scrisa de Michael Kalesniko si Steven Knight.

Conform planului initial, Derek Cianfrance trebuia sa regizeze filmul in 2013, dar a fost schimbat cu Wells. Filmul trebuia sa se numeasca CHEF, dar Jon Favreau a folosit deja acest titlu pentru un film de-al sau, inainte ca Weinstein Company sa cumpere drepturile pentru Adam Jones.

Bradley Cooper a inceput filmarile pentru Adam Jones la cateva luni dupa lansarea American Sniper. Renumitul chef Gordon Ramsay l-a instruit putin pe Cooper in ce priveste munca si tinuta in bucatarie. L-a invatat chiar si cum sa injure!

In copilarie, Bradley le spunea parintilor sai ca vrea sa devina actor sau bucatar. Iata ca prin acest film si-a indeplinit dorintele.

"Adam Jones", distribuit de Forum Film, va fi lansat in cinematografele din Bucuresti si din tara pe 9 octombrie 2015.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip