gossip

"Pinocchio" al lui Robert Downey Jr si-a gasit regizor


3/07/2015

Presa straina scrie ca Paul Thomas Anderson s-ar putea ocupa de scenariul si regia filmului lui Robert Downey Jr - Pinocchio.

 

Adaptarea, demult pusa la cale, a tot suferit amanari, a avut regizori care au incercat sa duca treaba mai departe - Ben Stiller, Tim Burton, Michael Mitnick, Bryan Fuller si Jane Goldman, dar fiecare s-a orientat mai apoi spre alte proiecte.

Anderson a mai colaborat cu Robert Downey Jr pentru Inherent Vice, care nu a mai facut rolul dupa ce a constatat ca nu prea i se potriveste.

Downey Jr, Susan Downey si Dan Jinks vor produce Pinocchio prin compania Team Downey pentru Warner Bros.

Povestea clasica din 1883 a lui Pinocchio este cunoscuta de o lume intreaga - marioneta din lemn construita de mesterul Gepetto care este adusa la viata prin magie si devine un baietel neastamparat care minte cam des, a cunoscut de-a lungul timpului multe adaptari - cea din 1940 clasicul Disney, in 1996 versiunea live-action The Adventures of Pinocchio, cu Jonathan Taylor Thomas si Martin Landau, precum si cea din 2002 cu Roberto Benigni, care s-a dovedit a fi un dezastru in SUA, dar bine primita in Italia, tara de origine a lui Pinocchio (scris de Carlo Collodi).

In acelasi timp, Disney face concurenta cu un film inspirat de Pinocchio, regizat de Guillermo del Toro, care ar putea ajunge in cinematografe si in varianta 3D.

Paul Thomas Anderson a fost nominalizat de sase ori la Oscar, a primit o mentiune ca regizor in 2007 pentru There Will Be Blood, iar recent a mai primit o nominalizare pentru scenariul de la Inherent Vice.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip