gossip

"Pixels" are un nou trailer lansat de Sony Pictures


22/05/2015

Sony Pictures au lansat un nou trailer pentru comedia "Pixels", distribuita in Romania de InterCom Film. "Pixels" va ajunge in cinematografe pe 24 iulie.

"Pixels" ii are in rolurile principale pe Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Josh Gad, Peter Dinklage si Brian Cox.
 
In comedie, extraterestii intergalactci interpreteaza in mod eronat un joc de arcade clasic ca pe o declaratie de razboi impotriva lor, asyfel ca ajung sa atace Terra folosindu-se de jocuri ca modele in atacurile lro.
 
Presedintele Will Cooper (Kevin James) ia legatura cu cel mai bun prieten al sau din copilarie, campion in anii 80 la jocurile cu arcade - Sam Brenner (Adam Sandler), care sa conduca vechea echipa a jucatorilor de arcade, alaturi de Dinklage si Gad. Impreuna lupta impotriva extraterestrilor pentru a salva Planeta. Michelle Monaghan joaca rolul unei specialiste in arme, si ea parte din echipa baietilor.
 
"Pixels" este regizat de Chris Columbus, dupa o poveste a lui Tim Herlihy, scenariul este semnat de Tim si Timothy Dowling si se bazeaza un un scurtmetraj cu acelasi nume al lui Patrick Jean.
 
Filmul este produs de Adam Sandler, Chris Columbus, Mark Radcliffe si Allen Covert. Producatori executivi sunt Barry Bernardi, Michael Barnathan, Jack Giarraputo, Heather Parry, Tim Herlihy, Steve Koren, Patrick Jean, Benjamin Darras, Johnny Alves, Matias Boucard, Seth Gordon si Ben Waisbren. Distribuit in Romania de InterCom Film.

gossip