gossip

"Poveste de dragoste", de Cristina Iacob, are premiera in cinematografe in noiembrie


15/09/2015

Lungmetrajul "Poveste de dragoste", de Cristina Iacob, cu Dragos Bucur si Raluca Aprodu in rolurile principale, va fi lansat in cinematografele din Romania pe 27 noiembrie.
 


Spectatorii din Romania vor avea ocazia de a-l vedea pe Dragos Bucur intr-un rol diferit de tot ceea ce a jucat pana acum. El este Sebastian, un tanar talentat, cu pasiune pentru muzica si vioara, un barbat puternic, capabil sa faca tot ce ii sta in putinţa pentru a isi salva povestea de iubire.

"Este acel tip de personaj pe care il joci o data-n viaţa", spune Dragos Bucur despre rolul sau, care a reprezentat o provocare. "De obicei, mi se ofera roluri in care sunt destul de dur, am un tip de exprimare mai simpla si in niciun caz nu mi s-a cerut sa fiu pe latura sensibila sau artistica", a mai declarat actorul.

Trailerul filmului, lansat luni de distribuitorul si coproducatorul filmului, Zazu Film, il prezinta pe Dragos Bucur intr-o ipostaza surprinzatoare pentru cei ce s-au obisnuit sa-l vada in rolurile de "bad guy". Pentru acest rol, Dragos a luat lecţii de vioara si s-a lasat pe mana stilistilor pentru a aparea in faţa spectatorilor cu o noua infaţisare.

"Am avut parul lung si aproape la fel de lung ca personajul din «Poveste de dragoste» in anul intai de facultate. Au trecut mulţi ani de atunci, dar ceva-ceva parca mi-am amintit", spune acesta, care-si aminteste si de alte tentative de a invaţa sa cante la vioara.

"Cand aveam 10 ani, una dintre vecinele mele care stia si avea o vioara s-a gandit sa imi faca un bine si sa ma inveţe sa cant. Cred ca a durat vreo 30 de minute perioada in care am incercat sa invaţ sa cant, dupa care toata lumea si-a dat seama ca nu am nici o sansa. Pentru acest film am avut aproape o luna la dispoziţie, am lucrat cu un profesor care m-a ajutat foarte mult si am descoperit ca imi place mult vioara. Am descoperit ca imi place mult mai mult decat orice instrument de muzica clasica. Vioara are un tip de sonoritate pe care nu il descoperisem", a mai spus Dragos Bucur.

"Poveste de dragoste" a rulat in premiera internaţionala la Festivalul Filmului de Dragoste de la Mons, unde a fost selectat in competiţie. De asemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul Internaţional de Film de la Montreal si la cea de-a 20-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Portobello.
 

gossip