gossip

Poze noi din "The Revenant", cu Leonado DiCaprio


29/09/2015

Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul lui Hugh Glass, legendarul explorator american care pleaca intr-o expeditie alaturi de echipa sa. Iata cateva imagini interesante care dezvaluie putin din actiunea filmului.

Compania 20th Century Fox a lansat sase imagini noi din The Revenant, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal. Cei mai multi spera ca acest film se va indrepta catre un Oscar.

 Totul se transforma intr-o lupta intre viata si moarte, dupa ce este muscat de un urs, pradat si parasit de colegii sai. Hugh Glass trebuie sa-si adune toate puterile pentru a supravietui si pentru a se salva. Cum nu era indeajuns, Glass este tradat si de bunul sau prieten John Fitzgerald (Tom Hardy).

Nici anotimpul nu este de partea sa, caci iarna este extrem de capricioasa si neprietenoasa, mai ales in asemenea conditii. Glass trebuie sa reziste pentru a se salva, dar si pentru a se razbuna.

Alejandro González Iñárritu semneaza regia The Revenant si este si co-scenarist. Alejandro, castigator al unui Academy Award, a mai regizat si Birdman, 21 Grams, Biutiful.

Alaturi de Leonardo DiCaprio in film mai joaca Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter, Paul Anderson. Filmul este inspirat de o intamplare reala si bazat pe romanul lui Michael Punke.


 

gossip