gossip

Premiera Berlin Terminator Genysis - Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney pe covorul rosu


1/07/2015

Terminator Genysis, cu Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney in distributie, va ajunge in cinematografele de la noi pe 3 iulie. Afla programul de avanpremiera al filmului la CinemaPRO.

 
Arnold Schwarzenegger revine in rolul Terminator din 3 iulie, in cinematografe. AVANPREMIERA TERMINATOR GENISYS LA CINEMA PRO MIERCURI, 1 IULIE, ORA 21:30 SI JOI, 2 IULIE, ORA 21:30
 
Filmul a avut premiera europeana la CineStar Sony Center din Berlin, Germania. Actorii din distributie, dar si echipa de productie,  au pasit elegant pe covorul rosu, nu au ezitat sa dea autografe fanilor sau sa se pozeze impreuna. Nici selfie-urile nu au lipsit din peisaj.
 
"M-am simtit foarte bine la filmarile pentru acest film. Sunt intr-o forma buna. Ma bucur sa vad cum s-au adunat toti admiratorii filmului", spune Arnold.
 
In Terminator : Genisys (Terminator 5), John Connor (Jason Clarke), liderul rezistentei oamenilor, il trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in 1984 ca sa o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke) si sa asigure ca omenirea va avea un viitor pasnic.
 
Lucrurile iau o intorsatura neasteptata si se creeaza o fractura in linia temporala. Astfel, Reese se trezeste intr-o versiune noua a trecutului care ii este necunoscuta, unde are aliati surprinzatori, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculosi, dar si o noua misiune: sa reseteze viitorul.
 
Din distributie fac parte Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, J. K. Simmons, Dayo Okeniyi, Matthew Smith, Courtney B. Vance şi Byung-Hun Lee.
 
 
Terminator : Genisys (Terminator 5), regia Alan Taylor, scenariul Laeta Kalogridis si Patrick Lussier, este distribuit in Romania de Ro Image.
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip