gossip

Premiera "The Martian" (Matt Damon) de la Londra


25/09/2015

"The Martian" cu Matt Damon, in regia lui Ridley Scott, a avut premiera la Londra. Pe covorul rosu au pasit vedetele peliculei, alaturi de multe alte staruri.

La premiera europeana de la Londra a filmului lui Ridley Scott "The Martian" au fost prezenti actorii din distributie, dar si echipa de productie - Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara, Sean Bean, Kristen Wiig, Jeff Daniels, scenaristul Drew Goodard, producatorii Simon Kinberg si Chiwetel Ejiofor, precum si multi altii.

"The Martian", o productie 20th Century Fox distribuita in Romania de Odeon Film, prezinta misiunea astronautului Mark Watney (Matt Damon) pe planeta Marte.

Acesta este considerat mort dupa ce este surprins de o furtuna de nisip si se pierde de echipa sa.
 
Dar Watney supravietuieste si se trezeste singur pe o planeta ostila avand la dispozitie cateva provizii, astfel ca trebuie sa dea dovada de ingeniozitate pentru a supravietui pentru a gasi o cale sa ia contact cu cei de pe Pamant pentru a le spune ca este viu. Urmatoarea misiune pe marte ar putea avea loc abia peste patru ani. In noul clip, astronautul ne arata ca poti face gradinarit chiar si pe Marte.
 
De la milioane de kilometri departare, NASA si o echipa internationala de oameni de stiinta incearca din rasputeri sa-l aduca acasa pe "Martian". In tot acest timp, echipa astronautului pun la cale un plan indraznet, daca nu imposibil, de salvare.

 Cadrele au fost filmate in Wadi Rum din Iordania, unde se gaseste un desert colorat care te duce cu gandul la Marte. Filmul marcheaza cea de-a doua colaborare a lui Matt Damon cu Jessica Chastain, dupa "Interstellar" din 2014.
 
Fostul astronaut Chris Hadfield a declarat ca filmul are o combinatie buna de poveste originala, personaje interesante si o tehnica fascinanta aproape de realitate. Chiar si NASA s-a implicat in acest proiect cinematografic. A dat permisiunea de a se folosi logo-ul  lor pe costume, cativa experti si-au oferit sprijinul pentru realizarea filmului, productia a lucrat cu oficiali de la Jet Propulsion Lab NASA.

Vezi aici programul de rulare la CinemaPRO a filmului THE MARTIAN

 

gossip