gossip

Primul trailer al dramei lui Roland Emmerich "Stonewall"


6/08/2015

Roland Emmerich face o miscare importanta cu "Stonewall" in directia drepturilor homosexualilor. Primul trailer a fost lansat.

 

In 2016, regizorul Roland Emmerich va lansa "Independence Day: Resurgence" (24 iunie, Odeon Film), dar pana atunci ne prezinta cel mai nou proiect al sau despre drepturile comunitatii homosexualilor - "Stonewall".

Filmul ii are in distributie pe Jeremy Irvine, Jonathan Rhys Meyers, Ron Perlman, Joey King, Jonny Beauchamp, Caleb Landry Jones, Karl Glusman, Vlademir Alexis si Alexandre Nachi si spune povestea unui tanar care pleaca la New York, nu gaseste un adapost, si ajunge in comunitatea LGBT.

Rolul principal, Danny Winters, este interpretat de Jeremy Irvine. Ajuns la New York, Danny se imprieteneste cu cateva persoane de pe strada care il introduc in lumea lesbienelor, a gay-lor, drag queens si a orice intre acestea - The Sonewall Inn. Aici sunt pericole la tot pasul.

La Stonewall Inn il intalneste pe suavul Trevor (Jonathan Rhys Meyers), pe Ed Murphy, managerul local, un om repulsiv, face cunostinta mafia de club si cu politistii corupti care exploateaza tinerii fara speranta pentru castiguri financiare. Tot ei sunt vinovati si de anumite disparitii misterioase.

Roland Emmerich a mai lucrat la White House Down, The Day After Tomorrow, seria Godzilla, Independence Day, Moon 44, Stargate, Independence Day 3.

Filmul va avea premiera in cinematografele din SUA pe 25 septembrie.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip