gossip

Primul trailer de la horror-ul "The Forest"


1/10/2015

O serie de intamplari ciudate si inexplicabile au loc intr-o padure japoneza de la poalele muntilor Fuji. Acest loc are un trecut intunecat.

Actiunea se desfasoara intr-o padure densa - Aokigahara, o intindere vasta de la poalele M-tilor Fuji. Desi totul pare minunat la prima vedere, acest loc poarta pecetea unui istoric intunecat. Zona este cunoscuta mai degraba prin intermediul a doua denumiri sugestive Marea de Copaci si Padurea Sinucigasilor.

Padurea a fost intens asociata cu moartea in Japonia. Se crede ca inainte de sec. 19, familiile abandonau aici persoanele varstnice si pe cele infirme. Familia ramanea astfel cu bunurile pamantesti ale abandonatilor. Actul este cunoscut sub numele de ubasute.

In zilele de astazi, padurea este al doilea cel mai comun/popular loc din lume pentru sinucidere, dupa Golden Gate Bridge. Din 1950 si pana acum, intre 50 si 100 de oameni isi iau viata in padurile din intreaga lume, in fiecare an.

Din dorinta de a capitaliza acest spatiu morbid a fost creat The Forest. MTV a lansat primul trailer oficial al filmului ce va fi lansat de Gramercy Pictures, subsidiari Focus Features care sunt dedicati filmelor de actiune, SF si horror.

Din distributia The Forest fac parte Natalie Dormer (Game of Thrones, The Hunger Games), Taylor Kinney (iubitul lui Lady Gaga), Yukiyoshi Ozawa, Rina Takasaki, Eoin Macken si multi altii.

Sinopsisul prezinta povestea unei tinere americane pe nume Sara (Natalie Dormer) ce porneste in cautarea surorii sale gemene, disparuta in mod misterios. In ciuda rugamintilor tuturor de a sta departe de padure, Sara paseste pe acest taram determinata de a afla soarta surorii sale. Se va confrunta cu suflete ratacite si nervoase care prind in mreje pe oricine rataceste in padure.

Filmul se bazeaza pe o idee ce ii apartine lui David Goyer (Batman v Superman), este regizat de debutantul Jason Zada si va fi lansat in cinematografe pe 8 ianuarie 2016.
 

gossip