gossip

Printul Fermecator este resuscitat de Disney


9/07/2015

Nu mai este niciun secret faptul ca Disney readuce la viata animatiile vechi si clasice. Aceeasi idee vrea sa o aplice si in cazul Printului Fermecator.

 

Dupa Maleficent, Cinderella, sau viitorul Beauty and the Beast, Disney il resusciteaza si pe Prince Charming care, de aceasta data, nu va avea si o printesa suava si frumoasa alaturi, ci povestea va fi exclusiv a sa. O comedie privita din perspectiva fratelui mai mic al Printului, obligat sa traiasca in umbra fratelui sau atat de aratos si minunat.

Scenariul este schitat de Matt Fogel, iar acum se afla in mainile celor de la Disney si Mandeville Films. Alex Young va fi producator executiv alaturi de David Hoberman, Todd Lieberman (ambii au lucrat impreuna la proiecte precum  Insurgent, Warm Bodies, and The Fighter. Tripp Vinson (What's Your Number? , Journey 2: The Mysterious Island, Hansel and Gretel, The Number 23, San Andreas) va fi producator.

Deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii despre viitorul film despre care se aude ca va fi ceva cu totul neasteptat si pe placul publicului. Nu a fost ales nici actorul care va interpreta rolul Printului.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip