gossip

Rebecca Ferguson, Abbey Lee & Lea Seydoux, la auditii pentru "Gambit"


10/08/2015

"Gambit", regizat de Ruper Wyatt, cu Channing Tatum in rolul principal, cauta eroina principala, Bella Donna Boudreaux, printre actrite.


Channing Tatum a semnat de curand pentru rolul principal din "Gambit", X-Men spin-off. Channing va fi Remy LeBeau, dar si producator in acest film.

Regizorul de la Rise of the Planet of the Apes, Rupert Wyatt, se va ocupa si de Gambit. Scenariul este scris de Josh Zemuter (RoboCop remake), alaturi de Chris Claremont de la Marvel. Channing Tatum, Reid Carolin, Lauren Shuler Donner si Simon Kinberg sunt producatori.

Si cum orice erou trebuie sa fie insotit de o eroina, producatorii participa la auditii. Ei cauta dragostea inceputa in copilarie a lui Gambit, pe Bella Donna Boudreaux. Personajul, creat de Jim Lee si Scott Lodbell in 1992, este un hot si un asasin mutant, cu puteri multiple, printre care si proiectie astrala, vraji cu plasma, si multe altele.

Aparent, Bella este rivala lui Gambit. Ea este nepoata sefului Asasinilor, el o intalneste pe cand avea numai 8 ani. Din nefericire, Gambit a fost provocat la un duel de catre fratele Bellei, Julien, dupa nunta. Gambit l-a ucis pe Julien, astfel ca a fost exilat din oras, acest lucru insemnand si finalul relatiei sale cu Bella Donna.

Gambit este si el mutant si s-a nascut cu puteri supranaturale - control mental, poate manipula si controla energia kinetica, etc. El a crescut in New Orleans, Loisiana, a fost rapit din spital la nastere si crescut de hotii din Clanul LeBeau.

Nu s-a decis inca actrita potrivita pentru acest rol, dar pe lista scurta se afla nume precum Rebecca Ferguson (Mission: Impossible -- Rogue Nation), Abbey Lee (Mad Max: Fury Road) si Lea Seydoux (Mission: Impossible - Ghost Protocol, Spectre).

Gambit va avea premiera in cinematografe pe 7 octombrie 2016, distribuit de Odeon Film.

 

gossip