gossip

Rebecca Ferguson si Michael Fassbender ar putea juca in "The Snowman"


16/10/2015

Rebecca Ferguson si Michael Fassbender sunt in discutii cu cei de la Universal si Working Title in ce priveste distribuirea in filmul The Snowman.

Rebecca Ferguson si Michael Fassbender ("Steve Jobs"), un duo care a facut parte si din pelicula "Mission: Impossible-Rogue Nation", ar putea merge in continuare impreuna si spre productia celor de la Universal si Working Title "The Snowman".

Tomas Alferdson ("Tinker Tailor Soldier Spy") se va ocupa de regie, iar scenarist va fi Soren Sveistrup.

"The Snowman" este produs de Working Title Films in colaborare cu Another Park Film, compania lui Alfredson. Tim Bevan si Eric Fellner de la Working Title vor produce filmul alaturi de Piodor Gustafsson.

Pelicula il are ca personaj principal pe Harry Hole (jucat de Fassbender), un detectiv ce a fost prezent in zece carti ale lui Jo Nesbo. Descris ca un tip mai greu de controlat din cadrul politiei din Oslo, Hole investigheaza disparitia unei femei a carei esarfe roz este gasita prinsa de un om de zapada.

Atunci cand Working Title au ales sa realizeze un film dupa cartile lui Jo, ideea era sa creeze o serie similara filmelor lui Alex Cross care i-a avut ca protagonisti pe Morgan Freeman si Tyler Perry.

Michael FassbenderRebecca Ferguson este o actrita a carei popularitate este in crestere, mai ales dupa aparitia in "Mission: Impossible-Rogue Nation". A primit un rol si in adaptarea dupa bestseller-ul "The Girl on the Train", in care mai joaca si Emily Blunt. Despre Ferguson se spune ca este unul din cei 10 actori de urmarit in 2015.

 

gossip