gossip

Ridley Scott pregateste Prometheus 2


5/08/2015

Regizorul "The Martian", "Child 44", "Alien"  - Ridley Scott, vrea sa duca mai departe povestea inceputa in 2012 cu Prometheus 1.

 

O franciza in devenire, seria sci-fi Prometheus are multe de aratat fanilor de gen. Regizorul, in varsta de 78 de ani, are multe productii in pregatire si ganduri marete pentru filmele de cinema.

Regizorul Ridley Scott a afirmat ca au in plan ca filmarile sa debuteze in ianuarie 2016. Anul trecut se auzea ca Michael Green se ocupa de scenariul partii a doua, care va fi un fel de prequel pentru Alien din 1979. Jack Paglen este co-scenarist.

20th Century Fox a oferit ca data estimativa de lansare a Prometheus 2  luna martie 2016. Avand in vedere ca filmarile vor incepe la inceputul anului este cam greu de crezut ca se vor termina atat de repede.

Este probabil ca in Prometheus 2 sa ii re-vedem pe Michael Fassbender si Naoomi Rapace. In filmul original distributia era alcatuita si din Guy Pearce, Idris Elba, Logan Marshall-Green, Charlize Theron. Cum Fassbender filmeaza pentru X-Men:Apocalypse, rolul Magneto, si se pregateste si pentru Assasin's Creed, filmarile ar mai putea intarzia in cazul in care actorul isi va relua rolul.

Primul film a avut incasari de peste 400 de milioane de dolari, devenind cel mai bun din franciza "Alien".

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip