gossip

Rihanna va juca intr-un SF de Luc Besson


29/10/2015

Cantareata a primit un rol important in productia SF a lui Luc Besson ce va fi lansata in 2017.

Luc Besson a anuntat pe o retea de socializare ca Rihanna va face parte din distributia viitorului sau film. Este vorba despre SF-ul "Valerian and the City of a Thousand Planets".

Acesta va fi al treilea rol important din cariera actoriceasca a Rihannei, dupa "Battleship" si animatia "Home".

Alaturi de Rihanna, din distributia "Valerian and the City of a Thousand Planets" mai fac parte si Cara Delevigne (din Paper Towns, dar si viitorul Suicide Squad), Dane DeHaan ( Green Goblin) si Clive Owen.

Filmul este inspirat de romanul francez a carei actiune are loc in secolul 28 si in care este vorba despre descoperirea calatoriei in timp.

Valerian este un agent temporal si lucreaza impreuna cu Laureine. Misiunea lor este de a proteja Pamantul de amenintari temporale prin calatoriile lor in timp.

"Valerian and the City of a Thousand Planets" este programat pentru lansare pe 21 iulie 2017.

Fanii peliculei Al Cincilea Element ar trebui sa fie incantati ca Besson revine cu o productie SF buna pentru marele ecran. Cel mai recent film al sau, Lucy, ar trebui sa dea de gandit oamenilor care au vazut filmul si mai ales daca au fost atenti la finalul acestuia. "Viata ne-a fost data in urma cu miliarde de ani in urma. Acum stii ce poti face cu ea", spune Luc Besson.

 

gossip