gossip

Roxana Iliescu debuteaza in cinema ca o Regina, in animatia Justin si cavalerii


19/09/2013

Din 4 octombrie, odata cu premiera animatiei Justin si cavalerii in Romania, Roxana Iliescu debuteaza pe marile ecrane in interpretarea frumoasei si carismaticei Regine a unui regat maret, numai in cinematografe.

Frumoasa Regina (Roxana Iliescu) a suferit teribil dupa moartea Regelui sau iubit si a fost marcata definitiv de acesta intamplare. Asa se face ca pentru a preveni tragediile din Regatul sau, Regina si consilierul ei au decis sa scoata in afara legii cavalerii.  Ramas complet fara aparare, Regatul ei se gaseste in mare pericol atunci cand maleficul Heraclio se intoarce.
 
 
O poveste animata despre prietenie, onoare si curaj Justin si cavalerii urmareste un baiat in aventura sa de a deveni Cavaler.
 
 
Justin (Freddie Highmore) locuieste intr-un regat in care birocratii conduc, iar cavalerii au fost alungati. Mai presus de orice, visul lui este sa devina un cavaler neinfricat, exact ca bunicul sau. Cu toate acestea, tatal are cu totul alte planuri rezervate pentru el si vrea ca Justin sa-i calce pe urme si sa devina avocat.
 
 
Dupa o discutie plina de inspiratie cu bunica lui si o despartire induiosatoare de iubita, Justin porneste in cautarea drumului sau catre implinirea celui mai arzator vis. De-a lungul calatoriei o va cunoaste pe frumoasa si rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrajitorul Melquiades (David Walliams) si pe aratosul Sir Clorex (Antonio Banderas).
 
 
Desi, aparent, nu are calitatile necesare unui adevarat cavaler, Justin trebuie sa isi apere familia si regatul de crunta razbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) si a armatei sale de cavaleri alungati si hotarati sa distruga totul in cale.
 
 
Daca distributia internationala a animatiei Justin si cavalerii reuneste nume precum Antonio Banderas, Saoirse Ronan, Mark Strong si Rupert Everett, versiunea in limba romana promite sa aduca pe marile ecrane unele dintre cele mai indragite nume din showbiz.
 
Din 4 octombrie puteti viziona  Justin si cavalerii la CinemaPRO.
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip