gossip

Sam Smith canta melodia principala din "Spectre"


9/09/2015

Artistul Sam Smith a fost ales ca interpreteze tema principala a filmului James Bond "Spectre".

Castigatorul premiului Grammy are o voce clasica care se potriveste perfect cu traditia Bond. Desi este oarecum nou in industria muzicala, Sam a demonstrat ca este un artist talentat, care are ceva de transmis fanilor sai si un potential imens.

Iata ca fanii lui Smith au un nou prilej de bucurie la aflarea acestei vesti. Dintre toti cantaretii, cel ales pentru coloana sonora din Spectre a fost Sam Smith. Piesa se numeste "Writing's on the Wall" si a fost scrisa impreuna cu Jimmy Napes. Aceeasi formula ca la hituril "Stay with Me" si "Naughty Boy's La La La". Este pentru prima data, dupa 1965, cand un artist solo britanic face tema sonora pentryu James Bond.

Printre numeroasele premii si nominalizari acordate artistului se numara BRIT Critics Choise Award in 2014, in acelasi an a primit sase nominalizari Grammy, iar in februarie 2015 a castigat patru premii Grammy:  Best New Artist, "Stay with Me" pentru Record of the Year si Song of the Year, dar si In the Lonely Hour pentru Best Pop Vocal Album. La premiile BRIT Awards de anul acesta, el a castigat premiile pentru British Breakthrough Act si Global Success.

Sam Smith a declarat in luna mai a anului trecut ca este homosexual. Aceasta ar putea fi singura legatura a francizei cu acest tip de diversitate, dupa ce s-a discutat, ipotetic si deplasat am putea spune, despre un posibil Agent 007 gay. Daniel Craig a spus ca nici in ruptul capului nu ar juca un astfel de rol, iar personajul nu ar putea iubi domnii in conditiile in care este mereu inconjurat de femei frumoase. Dar acest capitol este unul inchis.

Al 24-lea film din franciza Bond, Spectre ii are in distributie si pe Christoph Waltz - Franz Oberhauser, Ralph Fiennes ca M, Naomie Harris ca Eve Moneypenny si Ben Whishaw in rolul Q. Alaturi de ei mai joaca si Monica Bellucci alaturi de Lea Seydoux.

"Spectre" va ajunge in cinematografe, distribuit de Forum Film Romania, pe 6 noiembrie 2015.

 

 

gossip