gossip

"Sanjay’s Super Team" de la Pixar, difuzat inaintea animatiei "The Good Dinosaur"


14/07/2015

"Sanjay’s Super Team"  este un scurtmetraj animat, creat de Pixar, ce va rula in cinematografe inaintea difuzarii "The Good Dinosaur".

 

Sanjay's Super Team‬ este un filmulet de 7 minute ce va rula in cinematografele din SUA inaintea prezentarii animatiei Disney Pixar The Good Dinosaur.

Sanjay este un baietel hindu ce isi imagineaza trei zeitati ‪‎Hanuman‬, ‪‎Durgan‬ si ‪‎Vishnu‬ in genul unei echipe Avengers-style, dar si de relatia sa cu tatal sau.

Animatia a fost realizata de regizorul ‪‎Sanjay Patel‬, inspirat de experientele sale. Filmuletul a fost prezentat si la Comic-Con International, in acest weekend, de catre creatorul animatiei regizorul Sanjay Patel si producatorul Nicole Paradis Grindle. Este prima animatie de scurtmetraj ce incorporeaza spiritualitatea si religia.

John Lasseter este cel care l-a descoperit pe Patel, angajat Pixar. Talentat la desen, grafica, John s-a uitat peste creatiile acestuia si i-a cerut sa puna pe hartie o poveste frumoasa si originala. Asfel s-a ajuns la materialul inspirat de viata sa.

The Good Dinosaur, o productie Disney/Pixar Animation Studios,‬ va fi adus in cinematografe de Forum Film Romania pe 27 noiembrie 2015.

 

 

gossip