gossip

Sezonul 6 "Game of Thrones" va avea cinci noi regizori


6/07/2015

HBO a numit o echipa formata din cinci regizori care sa ajute la dezvoltarea serialului "Game of Thrones" ajuns la sezonul sase.

 

Publicul cunoaste putine detalii despre cel de-al saselea sezon al productiei HBO "Game of Thrones". Este cunoscut faptul ca George RR Martin nu va mai scrie niciun episod, ceea ce inseamna ca scenaristii David Benioff, DB Weiss si Bryan Cogman vor trebui sa se descurce fara scriitor. Mai este cunoscut si faptul ca cei cinci regizori se vor ocupa fiecare de cate doua episoade in noul sezon.

Cand veteranul regizor al serialului "Lost" Jack Bender a fost numit saptamana trecuta, el a declarat ca productia este una complexa si enorma, dar si placuta. Vor avea sase sau sapte scenarii.

Jeremy Podeswa (Episoade 1 & 2) a mai lucrat si la "Boardwalk Empire" si "Tudors", dar a mai avut in grija si doua episoade din sezonul cinci al Game of Thrones.

Daniel Sackheim (3 & 4) a fost in echipa de productie a clasicului serial din anii '80 "Miami Vice", a regizat episoade din "The X-Files", "Lie to Me" si "House", dar a mai fost si in echipa de la "The Americans" timp de sase episoade.

Jack Bender (5 & 6) a regizat 38 de episoade din productia ABC "Lost", iar recent a intrat si in chipa de la "Under the Dome," "The Last Ship" si "Alcatraz."

Mark Mylod (7 & 8) a regizat episoadele trei si patru din sezonul cinci al Game of Thrones, a mai lucrat la "High Sparrow" si "Sons of the Harpy," dar si la "Shameless" si "Entourage."

Miguel Sapochnik (9 & 10) a fost implicat sezonul trecut in munca de la "Hardhome". A regizat, de asemenea, al saptelea episod din acel sezon -"The Gift."

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip