gossip

"Snowden" are o noua data de lansare


8/10/2015

Filmul lui Oliver Stone "Snowden" a primit o noua data de lansare in cinematografe - 13 mai 2016 si nu 25 decembrie cum fusese anuntat initial.

"Snowden" il are ca protagonist pe actorul Joseph Gordon-Levitt, care il interpreteaza pe Edward Snowden, un fost agent al Agentiei Nationale pentru Securitate (NSA) din Statele Unite, care a facut o serie de dezvaluiri senzationale despre programele de supraveghere si monitorizare electronica adoptate de Statele Unite si Marea Britanie.

Din distributie mai fac parte  Shailene Woodley, Nicolas Cage, Scott Eastwood, Zachary Quinto, Scott Eastwood, Tom Wilkinson.

Open Road Films reprezinta un joint venture intre Regal Entertainment Group si AMC Theatres, parte a AMC Entertainment Holdings Inc.
 
 Dezvaluirile facute de Edward Snowden au fost documentate deja in filmul "Citizenfour", de Laura Poitras, care a fost lansat in 2014 si este considerat marele favorit duminica seara in cursa pentru castigarea Oscarului pentru cel mai bun documentar.
 
Edward Snowden, in varsta de 31 de ani, s-a stabilit la Hong Kong inainte de a face dezvaluirile despre acel program secret de supraveghere. In prezent, el locuieste in Rusia si risca pana la 30 de ani de inchisoare in Statele Unite pentru spionaj.

 

Iata trailerul la "Snowden"

gossip