gossip

Sony da viata emoticoanelor (emoji) intr-o noua animatie


24/07/2015

Studiourile Universal au Minionii, Warner Bros. are Lego, iar Sony a ramas cu emoticoanele, pe care le va folosi intr-o noua animatie.

 

Sony Pictures Animation a anuntat ca va face o animatie despre emoticoane, denumite si emoji. Productia va fi regizata de Anthony Leondis, cunoscut si pentru Kung Fu Panda: Secrets of the Masters, Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch sau The Lion King 2: Simba's Pride. Leondis si Eric Seigel s-au ocupat de poveste.

Se aude ca in lupta pentru castigarea drepturilor asupra animatiei au mai fost si Warner Bros. si Paramount, dar niciunul dintre ei nu a fost asa agresiv precum Sony.

Este un proiect important pentru presedintele SPA Kristine Belson, care a luat rapid decizia ca Tom Rotham sa negocieze dur.

De productie se va ocupa Michelle Raimo Kouyate. Se pare ca acesta este un moment important pentru aceste ideograme care s-au nascut in Japonia si s-au raspandit peste tot in lume.

Leondis a lucrat si pentru productia DreamWorks B.O.O.: Bureau Of Otherworldly Operations, ce include vocile unor actori precum Bill Murray, Melissa McCarthy, Matt Bomer si Seth Rogen. Pentru aceasta se asteapta o data de lansare ce urmeaza a fi anuntata.
 

 

gossip