gossip

"Spectre - My World", noul clip cu Daniel Craig


21/10/2015

Daniel Craig este protagonistul principal din noul film marca James Bond. Iata cel mai nou clip prezentat de Sony si MGM.

Al 24-lea film din franciza Bond, Spectre ii are in distributie si pe Christoph Waltz - Franz Oberhauser, Ralph Fiennes ca M, Naomie Harris ca Eve Moneypenny si Ben Whishaw in rolul Q. Alaturi de ei mai joaca si Monica Bellucci alaturi de Lea Seydoux.

Anteriorul film Bond, Skyfall a avut incasari internationale de 1,1 miliarde dolari.

Termenul de Spectre a fost folosit de Ian Fleming in cartile Bond ca suport pentru “Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion.” O organizatie globala fictiva de criminali si teroristi condusa de Ernst Stavro Blofeld, aparuta pentru prima data in “Thunderball” si in filmul “Dr. No” in 1962.

Regia Spectre este semnata de Sam Mendez, iar la scenariu au lucrat John Logan, Neal Purvis , Robert Wade , Jez Butterworth. Cantaretul Sam Smith va interpreta tema muzicala din filmul "Spectre".

Spectre este considerat cel mai lung film din seria James Bond, cu 170 minute. Pe locul al doilea se claseaza Casino Royale, cu 144 minute, iar pe locul al treilea Skyfall cu 143 minute.

Spectre va ajunge in cinematografe pe data de 6 noiembrie, distribuit in Romania de Forum Film.

 

gossip