gossip

Steve Zhan joaca in "War of the Planet of the Apes"


13/10/2015

Steve Zhan a primit un rol in filmul "War of the Planet of the Apes". Acesta este al unei maimute.

Regizorul Matt Reeves lucreaza de zor la completarea distributiei noului film "War of the Planet of the Apes". Andy Serkis va reveni in rolul liderului maimutelor Caesar, iar Woody Harelson va avea si el un rol... uman.

Si in timp ce Reeves cauta un al doilea personaj principal, uman, pentru filmul sau, mai adauga un personaj nou in tabara maimutelor. Acesta este jucat de Steve Zhan.

Filmul va ajunge in cinematografe prin iulie 2017, iar subiectul nu a fost dezvaluit deocamdata. Au fost prezentate cateva mici amanunte din ce va fi. Precum si cativa actori care vor juca in film.

Interesant este rolul lui Zhan, cel al unei maimute, ce se alatura unei armate numeroase si inteligente (din care fac parte si maimutele Maurice si Rocket). Din exterior pare totusi ca nu este loc si pentru noi membri. Dar asta ramane de vazut.

Cei mai multi si-au dorit ca personajele negative sa-si continue parcursul, dar din pacate, sansele ca numitul Koba sa revina in rol sunt extrem de mici. In acest sens se speculeaza ca rolul de lider al maimutelor i-ar putea reveni lui Zhan.

"War of the Planet of the Apes" va fi lansat in cinematografe pe 14 iulie 2017.

 

gossip